New PagFlera förvaringscykelgarage - konstruktioner som passar din SPACEe

Cykelgarage rack är ett bra sätt att spara utrymme i det som ofta gånger blir vår mest rörigt område. Det finns olika stilar av garage cykel lagringsenheter, vissa hålla din cykel vilar på golvet och andra använder unika och enkla lyftanordningar för att hålla däcken upp från marken. Stilarna du kommer att se oftast stapla cyklar ovanpå den andra så cyklarna hänga horisontellt.
Det finns olika stilar som passar olika behov. Här är en sammanfattning av diskussionen om de viktigaste typerna att hjälpa dig att avgöra vad som är rätt för dig.
 
1. Cykelställ.
 
Detta är vad jag använder i mitt garage, eftersom vi tenderar att använda våra cyklar ofta och jag gillar bekvämligheten med att bara trycka min cykel ur stativet och hoppande på.
 
Nackdelen med ett cykelställ är att det tar upp golvutrymme. Om du inte har en hel del golvyta en av de andra lagringssystem cykel kan vara ett bättre val.
 
2. Single hopfällbar väggmonterad cykelställ.
 
Om du har liten golvyta men ändå behöver för att få på cykeln ofta jag rekommenderar den här stilen. Det är enkelt och billigt och enkelt monteras på väggen. Du lyfter helt enkelt cykeln upp på hyllan och du är bra att gå.
Nackdelen är att du kommer att behöva väggyta och det bara har en cykel.
 
3. Flera cykel rack pol.
 
Detta är en stolpe som du kan köpa antingen att montera din vägg eller har fristående. Detta gör det möjligt att lagra två eller flera cyklar ovanpå den andra. Detta kan vara en riktig utrymme sparare.
Nackdelen är att de bästa cyklar inte lätt att komma åt.
 
4. Cykel remskiva eller lyftanordning.
 
Detta är en unik stil av garage cykelställ och det är lätt att använda och få tillgång till cykel när det behövs. Du fäster helt enkelt remskivan på cykeln och dra lyften för att lyfta upp från marken. När du är redo att rida du helt enkelt sänka cykeln och huvudet ut genom dörren.
Nackdelen är att du måste installera remskivan eller lyftanordning.
5. Cykel krokar.
 
Din bästa insats kan bara vara din enklaste. Du kan få en stor krok på någon järnaffär och skruva in den i väggen eller taket för enkel cykelförvaring.
 
Nackdelen är att du måste förankra kroken tillräckligt bra så den kan stödja din cykel vikt och om du tittar på kroken fästs till taket cykeln inte kommer att bli lätt att komma ner.
 
Där har ni det, en kort lista över bra alternativ för garage cykelställ. Cykelboxen, ett ledande namn i utemöbler och cykelgarage rack lämnar dig med optimala arkitektur alternativ att välja mellan. Om du har väggytor eller större garage och rida ibland, sedan överväga en av de många sorter av garage cykelställ.
 
Cykelboxen hjälper dig att avgöra vad som är rätt för dig. Vi vet verkligen att alla alternativ du väljer kommer att vara bättre än att lämna cyklar varje vilken väg över ditt garage golvet.

Top